MechDes Engineering is een creatief en eigenzinnig werktuigbouwkundig engineeringsbureau met meer dan 25 jaar ervaring. Wij leveren kwaliteit en gaan voor een echt partnership met de klant. Wij zijn betrokken bij alle stappen van uw project. Van concept-, basic- tot detailengineering.

De basis: dat is waar wij ons elke dag over ontfermen. Met gedegen analyse en een gestructureerd ontwerpproces ontwikkelen wij unieke en innovatieve designconcepten. Dat doen we voor onder meer de automobielindustrie, fabrieksautomatisering, zware machinebouw en offshore markten.

Met meer dan 25 jaar ervaring weten we waar we over praten. Projecten zijn dan ook bij ons in goede handen. Met een gezonde dosis lef en een goed gevoel voor kwaliteit begeleiden onze collega’s uw project stap voor stap, van sketch tot laatste bout.

Onze manier van werken kenmerkt zich door de volgende elementen:

  • LumpSum-projecten: vaste prijs, vaste levertijd
  • Een onderscheidende manier van werken: we realiseren oplossingen vanuit onze kennis en kunde.
  • Meer dan 25 jaar ervaring, dit vertaalt zich naar voorstellen die scherp en realistisch zijn, zonder verrassingen achteraf.
  • De focus op high-endprojecten met complexe vraagstukken
"
Kwaliteit en partnership: daar gaat het om!
Henk heeft MechDes 25 jaar geleden opgericht en geeft als algemeen directeur en aandeelhouder dagelijks leiding en sturing aan MechDes. Henk is geschoold als mechanical engineer en gebruikt zijn ervaringen als constructeur graag in zijn besluitvorming. Daarnaast is Henk actief als ondernemer in de regio.
Henk van Ommeren – Algemeen directeur
"
Heeft u de business case? Wij bouwen met u een realistisch en betrouwbaar ontwerp.
Het resultaat telt!
Erik werkt sinds 2017 bij MechDes en heeft 20 jaar ervaring in de markt van offshore speciaal machinebouw en hydrauliek. Via diverse technische en commerciële posities heeft Erik kennis en een netwerk opgebouwd op het ontwerpen, engineering en realisatie enerzijds en de toepassing en de markt anderzijds. Erik is verantwoordelijk voor de commerciële groei en continuïteit van MechDes.
Erik van der Woude – Commercial Director
"
Bij ieder project de klant weer positief verrassen
Kees werkt sinds 2008 bij MechDes als manager engineering. Sinds afronding van zijn studie werktuigbouwkunde aan de TU Eindhoven heeft Kees ruim 30 jaar ervaring in vergelijkbare posities in diverse industrieën. Kees is verantwoordelijk voor operationele uitvoering van onze projecten. Daarnaast draagt hij als technisch geweten de eindverantwoording van de technische besluiten die in onze projecten worden genomen.
Kees van Son – Technical Director
Geïnteresseerd?
KOM BIJ
ONS WERKEN