Mechanical Engineering is een van de breedste en meest gevarieerde disciplines binnen de engineering. Hierbij ligt de focus op dynamische objecten en systemen, zoals aandrijftechnieken (motoren, turbines), regelsystemen (hydraulische installaties, lucht- of vloeistofpompen) en thermodynamische installaties (koelinstallaties, cv-installaties).

Bij MechDes denken we graag proactief met u mee. We zijn kritisch en geloven in een open dialoog, om zo de beste oplossing voor uw vraagstuk te kunnen realiseren. Onze lead engineer is van begin tot het eind betrokken bij uw project. Hij zal ook zelf de FEM-berekeningen doen. Zo zorgen we ervoor dat we snelheid in het proces houden en aanpassingen direct kunnen doorvoeren.

Met meer dan 20 jaar ervaring durven we te zeggen dat Mechanical Engineering voor ons weinig verrassingen heeft. We weten waar we over praten en kunnen voor elke uitdaging een passende oplossing bedenken, die maakbaar en realistisch is. Dat ziet u niet alleen terug in het ontwerp maar ook in de kwaliteit en de robuustheid van de koopdelen. En omdat we onafhankelijk zijn, kunnen we de optimale aandrijftechnologie (hydraulisch, elektrisch, pneumatisch) bepalen die het beste past bij uw oplossing. Daarnaast hebben we ook veel ervaring met A&E en software. Daardoor zijn we in staat een totaaloplossing te bieden. We praten dan ook graag over Mechanical Engineering+.

Onze projecten zijn veelal gebaseerd op een LumpSum-prijs. Hierdoor weet u vanaf de start waar u aan toe bent en zijn er geen verrassingen achteraf. Een vaste prijs, een vaste levertijd.

Facts & Figures

  • Meer dan 500 projecten
  • Meer dan 10 specialisten
  • Meer dan 90.000 engineeringsuren per jaar
Maarten
"
Door de diversiteit in projecten hebben we een brede technische kennis.
Maarten de Witte - Senior Mechanical Engineer
Geïnteresseerd?
Wij denken graag met u mee over de beste keuzes in aandrijving.
Neem contact op voor een kennismaking!

KOM BIJ ONS
WERKEN!

We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s die ons helpen onze klanten de best mogelijke oplossing te bieden en onze groei te realiseren.

Bekijk onze vacatures