Voor de fietsenfabrikant Van Raam heeft Mechdes Engineering afgelopen jaar lasmallen geengineerd en turn key geleverd om de frames van een nieuw model fiets, de Easy Rider 3, te produceren. Van Raam is een fabrikant van aangepaste fietsen en produceren onder andere: driewielers, duofietsen en rolstoelfietsen.

Door de lasmallen van MechDes Engineering is Van Raam in staat om meer frames per dag te produceren. Ook hebben deze lasmallen er aan bijgedragen dat de kwaliteit van de lassen beter is, waardoor er geen handmatige nabewerkingen meer nodig zijn!

Daarnaast heeft Mechdes Engineering ook met de klant meegekeken naar het ontwerp van het frame en input geleverd om het ontwerp beter aan te laten sluiten op het productieproces.

De behaalde resultaten hebben geleid tot een verdere samenwerking tussen Van Raam en Mechdes Engineering waarbij ook voor andere nieuwe fietsmodellen lasmallen geengineerd worden!

 

"
“Met deze lasmallen heeft Van Raam samen met Mechdes een nieuwe manier van frameproductie geïntroduceerd. Met sensoren en het doordacht incalculeren van variaties in maatvoering van onderdelen is het gelukt om op stabiele basis, te beantwoorden aan de groeiende marktvraag”
Jaap Michorius - Lead Engineer Productie @ Van Raam
We engineer your vision.
Dat is ons motto.
Wat kunnen we voor u betekenen?
KOM BIJ
ONS WERKEN

We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s die ons helpen onze klanten de best mogelijke oplossing te bieden en onze groei te realiseren.

 

Bekijk onze vacatures