Complexe projecten binnen de zware machinebouw voor zowel offshore als onshore, zijn bij MechDes in vertrouwde handen.

Het ontwerpen van een speciaal oplossing is complex omdat er tijdens het ontwerpproces gezocht moet worden naar de juiste oplossing. Daarom werken wij met een team gepassioneerde professionals.

We hebben een projectmatige aanpak. We onderscheiden de fases: concept engineering, basic engineering en detail engineering. Elke fase wordt afgesloten door een freeze meeting met de opdrachtgever.

Naast dat we kennis van materialen hebben, kijken we in projecten veel naar de constructie, de belastbaarheid en de sterkte van een product of machine. Ook het gedrag van het product onder bepaalde omstandigheden wordt gesimuleerd evenals materiaalmoeheid. Een risico-inventarisatie maakt (indien nodig) deel uit van de werkzaamheden.  Projectmanagement is een belangrijk onderdeel van het project. Wij hechten veel waarde aan een heldere en open communicatie, een gedegen projectplanning en een consistente bewaking van de voortgang.

Carolina
"
Wij zorgen voor een optimale configuratie als standaardoplossingen niet beschikbaar zijn.
Carolina Hoppenbrouwers - Mechanical Engineer
Wij denken graag met u mee als standaardoplossingen geen optie zijn.
Neem contact met ons op voor een kennismaking.
KOM BIJ ONS
WERKEN!

We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s die ons helpen onze klanten de best mogelijke oplossing te bieden en onze groei te realiseren.

Bekijk onze vacatures!