Complexe projecten binnen de zware machinebouw voor zowel offshore als onshore, zijn bij MechDes in vertrouwde handen.

In een steeds veranderende wereld waarbij wet- en regelgeving een belangrijke rol speelt, worden de grenzen van materialen en ontwerpen opgezocht. Hoe zorgt u voor klimaatneutrale productie, op welke manier kunt en moet u rekening houden met de energietransitie en wat betekent dit voor u als ondernemer?

Complexe vragen waar we graag samen met u mee aan de slag gaan. Daarbij zijn ook andere zaken waar rekening mee gehouden dient te worden. Veelal hebben machines te maken met extreme (weers)omstandigheden, wat impact heeft op de levensduur en de kwaliteit van de materialen.

Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om speciaalmachines. Met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we als geen ander de complexiteit van uw vraagstukken en de hoge investeringskosten die dit soort projecten met zich meebrengt. Daarom werken wij met een team gepassioneerde professionals. Van conceptengineering, tot detailengineering en van designreview tot projectmanagement. Alles onder één dak en binnen één team. Hiermee zijn we niet alleen in staat efficiënt te werken, maar sturen we aan op ‘first time right’. Dit betekent eventuele problemen in een vroeg stadium signaleren, zodat we deze aan deze direct kunnen oplossen.

Naast dat we kennis van materialen hebben, kijken we in projecten veel naar de constructie, de belastbaarheid en de sterkte van een product of machine. Ook het gedrag van het product onder bepaalde omstandigheden wordt uitgebreid berekend evenals materiaalmoeheid. Een uitgebreide risico-inventarisatie maakt standaard deel uit van de werkzaamheden. Uiteraard is projectmanagement een belangrijk onderdeel van het project. Wij hechten veel waarde aan een heldere en open communicatie, een gedegen projectplanning en een consistente bewaking van de voortgang.

Wij geloven in een holistische aanpak, waarbij we de kennis en expertise vanuit alle projecten meenemen. Zo zorgen we voor een totaaloplossing. En uiteraard sturen we hierbij op kwaliteit. We werken samen met de meest gerenommeerde partijen uit de markt en maken gebruik van de beste kwaliteit koopdelen. Zo garanderen wij u een oplossing die niet alleen functioneel is, maar ook een lange levensduur heeft.

Carolina
"
Wij zorgen voor een optimale configuratie als standaardoplossingen niet beschikbaar zijn.
Carolina Hoppenbrouwers - Mechanical Engineer
Wij denken graag met u mee als standaardoplossingen geen optie zijn.
Neem contact met ons op voor een kennismaking.
KOM BIJ ONS
WERKEN!

We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s die ons helpen onze klanten de best mogelijke oplossing te bieden en onze groei te realiseren.

Bekijk onze vacatures!