Met de komst van nieuwe technologieën, een veranderende vraag uit de markt en aangepaste wet- en regelgeving wordt steeds kritischer naar het productieproces gekeken. Vergaande automatisering en robotisering zijn aan de orde van de dag.

Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om ontwerp van speciaal machines voor factory automation.

Een speciaal machine wordt gekenmerkt door specifieke bewerking(-en) (productieproces) en intern transport door de machine van het product. Binnen Factory Automation hebben wij veel te maken met het optimaliseren van deelprocessen, waarbij onze focus primair op het mechanische deel van de machine ligt. Door onze kennis en kunde van robotisering en aandrijftechnieken zijn we in staat processen goed op elkaar te laten aansluiten, zodat er een optimale configuratie ontstaat.

Onze ontwerpen zijn goed en gedegen, innovatief en praktisch uitvoerbaar. We houden rekening met de beperkte vloeroppervlakte en de flexibiliteit van de productielijn.

Frank
"
Door net even anders naar het vraagstuk te kijken zijn we in staat een oplossing te bieden die de verwachting van de klant overtreft.
Frank Rozeboom – Lead Engineer
Geïnteresseerd?
U wilt uw productieproces optimaliseren?
Wij staan voor u klaar met innovatieve oplossingen.
KOM BIJ ONS
WERKEN!

We zijn constant op zoek naar nieuwe collega’s die ons helpen onze klanten de best mogelijke oplossing te bieden en onze groei te realiseren.

Bekijk onze vacatures